Print
Written by Jesper Friis   
Monday, 08 May 2000 11:28

_______________________________________________________________

Ny formand for ATV Jord og Grundvands bestyrelse 1. maj 2019

Med udgangen af april er bestyrelsens mangeårige formand, områdechef, civilingeniør Ida Holm Olesen, Region Syddanmark, trådt ud af bestyrelsen, som fondens vedtægter foreskriver.  Bestyrelsen valgt projektkoordinator, civilingeniør, ph.d. Katerina Tsitonaki, Orbicon A/S, som ny formand pr. 1. maj 2019.

Stor tak til Ida for 6 års engageret arbejde i bestyrelsen og et varmt velkommen til Katerina.

_______________________________________________________________

ATV Jord og Grundvands Hæderspris 2019 blev på Vintermødet 5. marts tildelt Mette M. Broholm, lektor på DTU Miljø

Prisen, som er på kr. 25.000, blev tildelt i anerkendelse af en mangeårig, dedikeret forskningsindsats, der har givet væsentlige fremskridt i indsatsen over for jordforurening. Mette Broholms forskning sker i tæt dialog med erhvervsliv og myndigheder, og derfor er vejen fra forskning til praksis kort og effektiv. Samtidig yder Mette Broholm en utrættelig indsats for at understøtte videndeling om fagområdet, og en hel generation af ingeniører og andre fagfolk har nydt godt af hendes engagement i undervisning og vejledning.

_______________________________________________________________

Vedr. EU’s Persondataforordning  -  GDPR

Hvis du har tilmeldt dig ATV Jord og Grundvands info-mailliste, er din e-mailadresse registreret på en samlet liste. Vi bruger udelukkende din e-mailadresse til at sende dig information om ATV Jord og Grundvands møder, konferencer og evt. andre aktiviteter inden for vores arbejdsområde, og den bliver aldrig delt med 3. part.
Hvis du har været tilmeldt et af vores møder, vil dine kontaktoplysninger alene blive anvendt internt i ATV Jord og Grundvand til registrering af din deltagelse og til fakturering samt tilføjet vores e-mailliste. Oplysningerne bliver aldrig delt med 3. part.
Du kan selvfølgelig til enhver tid framelde dig i en kort e-mail til This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Så vil din e-mailadresse blive slettet fra maillisten med det samme.
_________________________________________________________________________________

Last Updated on Tuesday, 30 July 2019 07:37